Η εταιρία MasterPhone ιδρύθηκε το 2006 με την τότε διακριτική επωνυμία Hellenic Telecom Commercial (HTCom), από τον επιχειρηματία Δημήτριο Ι. Κόκκινο και διαθέτει ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων ταυτοποίησης και ενεργοποίησης καρτοκινητής τηλεφωνίας σε όλην την Ελλάδα.

Η MasterPhone είναι επίσημος και αδειοδοτημένος (Αρ. Αδ. 06-131) από την ΕΕΤΤ Μεταπωλητής (Master Dealer) και των τριών Παρόχων κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind) και αντικείμενο της είναι η πώληση και διανομή πακέτων σύνδεσης καρτοκινητής και η παροχή υπηρεσιών σχετικών με τη διαδικασία της πώλησης αυτής.

Σκοπός και διαρκής αποστολή της MasterPhone είναι η διάθεση πακέτων σύνδεσης καρτοκινητής:

  • όλων των τύπων και όλων των επίσημων εταιριών της αγοράς, ώστε να παρέχει μια ποικιλία επιλογών στον πελάτη καρτοκινητής, ακόμη κι αυτών με τις πλέον εξειδικευμένες ανάγκες
  • σε όλη την Ελλάδα, από το μικρότερο χωριό μέχρι τη μεγαλύτερη πόλη, ώστε να ικανοποιεί όλους τους πελάτες ανεξαιρέτως, χωρίς γεωγραφικούς ή άλλους περιορισμούς
  • μέσα από σημεία με εύκολη και φιλική πρόσβαση, όπως ψιλικά, περίπτερα, mini market κλπ, ώστε ο πελάτης να βρίσκει το καρτοκινητό του στη γειτονία του εύκολα και να το χρησιμοποιεί άμεσα, χωρίς καθηστερήσεις και χρονικούς περιορισμούς.